”Kick off” för Löftans ungdomar

Fredagskvällens aktivitet springa inomhusorientering och äta pizza tillsammans med ett härligt gäng, kan inte bli så mycket bättre.

Igår hade vi ”kick-off”, för första gången någonsin, inför vårsäsongen med våra ungdomar från åtta år och uppåt. 35 ungdomar sprang flera olika orienteringbanor, både lätta och svåra, i Frillesås idrottshall. Magnus Johansson och Patrik Corneliusson hade fixat karta, banor och med hjälp av oss andra ledare byggde vi upp en låtsasskog i idrottshallen. Bänkarna fick vara stenmurar, pallplintar var stenar, de höga plintarna var hus, stigarna bestod av små mattor och genom hela salen gick en väg i form av större mattor. Det fanns även en liten ”grotta” som ungdomarna fick krypa in i för att stämpla en kontroll.

Härligt att se så många ungdomar i olika åldrar springa bana på bana, fortare och fortare.

När de hade sprungit ett antal banor släckte vi ner i hallen och det blev nattorientering med ficklampor. Efter allt spring blev det dags att äta en välförtjänt pizza från Reale i Frillesås.

Tack alla ungdomar, ledare och föräldrar som gjorde kvällen möjlig. Det här får bli en trevlig tradition.