Ledarledd träning endast för 2005 och yngre

De kommande tre veckorna kommer vi endast erbjuda träning för ungdomar 2005 och yngre, baserat på rekommendationerna som FHM ger. Föräldrar som skjutsar sina ungdomar får stanna i bilen eller gå en promenad. Man kan inte stanna kvar som publik.

De gånger som vi arrangerar orienteringspass så kommer vi låta kontrollerna hänga kvar så att de som är äldre än 2005 kan komma och springa på annan tidpunkt. Det kommer då att finnas möjlighet att antingen få en karta mailad till sig via PDF eller hämta en karta hemma hos Patrik, det kommer finnas ett fält för det när man anmäler sig via eventor.

Detta gör också att vi får ställa in / flytta det planerade 10-milalägret. Vi återkommer om nytt datum för det.

Glöm nu inte bort att anmäla er. Både till träningen på torsdag och söndag. Vi uppmunar alla övriga att forsätta hålla i sin träning under denna period.

En kommentar

Kommentarer är stängda.