Halland 3-dagars inställt

Den 23 April kom information från tävlingsledningen för Hallands 3-dagars att tävlingen ställs in.

”Nu har vi beslutat att ställa in Hallands 3-dagars. Osäkerheten har ju funnits där i bakhuvudet ganska länge på oss alla. Beskedet från Regeringen igår att de INTE kommer lätta på restriktionerna efter 3 maj, då de nuvarande restriktionerna löper ut, blev avgörande för oss i vårt beslut. Det är väldigt tråkigt och tungt men det enda rätta i den här situationen.

Först och främst vill vi i tävlingsledningen tacka er för den tid och det engagemang ni alla lagt ner inte bara i år utan dessutom två år i rad. Vi vet att det skulle ha blivit ett toppenbra totalarrangemang med all den planering som var och en av er gjort för sin del av arrangemanget! Det känns gott att känna vilken kraft och kompetens det finns i våra tre klubbar!”

Nästa år kommer Hallands tredagars att flyttas till Falkenberg. OK Löftan kommer inte att vara en av arrangörerna. Anledningen till det är att markägarna behöver bruka de marker vi tänkte använda till parkering, arena etc. Det har också skett en del skogsavverkning som redan i år gjorde det svårt att lägga banor för tre tävlingar.