Tävlingshelg med klubben nere i Laholmstrakten

Helgen den 3-4:e september gör klubben en gemensam tävlingsresa ner till Laholmstrakten. Vi springer medel-dm i Simlångsdalen på lördagen och lång-dm vid Hallandsåsen på söndagen. Efter tävlingen på lördagen gör vi någon gemensam aktivitet och bor ihop på vandrarhemmet i Mellbystrand. Det blir gemensam bussresa med påstigning vid Frillesåsmotet eller Värömotet. Tack vare vår lyckade tredagarstävling bjuder klubben alla på bussresan. Alla ungdomar bjuds också på boendet och aktiviteten som planeras. Vuxna betalar självkostnadspris. (300 kr för boendet). Bussen har 50 platser och vi har förbokat 40 platser tills vidare på vandrarhemmet. Anmälan via kommentar i denna tråden. Först till kvarn gäller. Alla är välkomna att följa med. Ungdomar kan självklart åka med även utan sina föräldrar. (Vi återkommer med fler detaljer kring mat mm när det närmar sig)

18 kommentarer

  1. Familjen Hansson vill följa med 4 stycken. Hoppar på bussen i Frillesås.

  2. Två från Corneliusson. Påstigning i Frillesås.
    Simon springer båda dagarna. Förälder ansluter på kvällen på lördagen.

  3. Albin följer med hela helgen sedan preliminärbokar jag ytterligare 2 platser till mig och Agnes beroende på om/hur jag lyckas bli ledig.

  4. Lite ändringar. Simon och Patrik åker med buss från Frillesås och hem på söndag. Linda och Hugo tar egen bil, springer på lördagen och åker hem efter den gemensamma aktiviteten.

Kommentarer är stängda.