Löftan 19:e på Tjoget

Precis som förra året landade vi på plats 19 på Tjoget av 75 startande lag. En stark laginsats utan större bommar och med många fina lopp.  Tyvärr hade några hunnit åka hem när bilden togs.

Årets Tjog bjöd på tuff terräng med kluriga banor, högt blåbärsris och steniga partier varvade med mer lättsprungna områden.

I år var vi tredje bästa Hallandslag efter starka Halmstad och Nackhe. Vi hade svårt att locka med våra seniorer detta året vilket gjorde årets insats ännu bättre med 10 ungdomar upp till 18 år i laget. Dryga halvtimmen fattades i år upp till en topp-10 placeringar. Ge våra ungdomar några års träning till så är jag övertygad att vi är där inom några år.

Årets älghorn till bästa sträckplacering gick i år till Albin som fick till ett riktigt starkt lopp på sträcka 3 med en tionde plats bara minuten från bästa tid.

Massor av bilder hittar ni på facebook och vill någon skriva och berätta om sitt lopp så gör gärna det. (Själv är jag alldeles för trött efter att ha sett alla 20 Löftanväxlingar stafetten igenom:))

 

/MH

 

På den här sidan kommer resultaten inom kort