O-ringen Arvika

Ett femtiotal Löftingar laddar nu som bäst för årets största orienteringstävling uppe i Arvika. Lite info till alla tävlande under läs mer.

Alla dagar som det inte regnar så sitter vi på vänster sida av löparnas upplopp (höger sida sett från speakern) ca 75-100 m från mållinjen om det är möjligt. Klubbtält får endast sättas upp på vissa speciella platser en bit från målet. Vid dåligt väder sätts tältet upp på närmast möjliga plats från denna samlingsplats. (Spana efter Löftans flagga) Det kommer att bli interna spurtcuper (med handikapp) och placeringscup under veckan. Vi kommer att ha gemensamma samlingar varje kväll kl. 19:00 vid campingen område C nr (280-300). De flesta av oss som har fri starttid kommer att följa övriga Löftingars starttider. All övriga info hittar ni på oringen.se. Där finns även länkar till onlineresultat för er som är på hemmaplan och vill följa.  Vi får hjälpas åt att ta med tält och flaggan ut till etapperna. Kom gärna och titta på Bagheera stafetten på lördagen inne i Arvika kl. 17 där Adrian, Jesper och Victor är med i Hallands lag i år.

Lycka till alla Löftingar.

4 kommentarer

Kommentarer är stängda.